Lid worden

Selecteer uw pakket

Kids
25seizoen
Kinderen tot en met 10 jaar.
Junior
50seizoen
Jongeren tot en met 18 jaar.
Seniors
130seizoen
Volwassenen vanaf 18 jaar.

Na 01.02.2022: € 145,00

Family
300seizoen
Speel met het hele gezin.

Na 01.02.2022 350 €

Promo
75seizoen
START 2 TENNIS

Lidmaatschap + 8,5u les.

Veelgestelde Vragen

Hoe schrijf ik mij in?

Via onze handleiding kom je makkelijk te weten hoe je moet inschrijven via Tennis Vlaanderen.

Handleiding inschrijving Handleiding inschrijving
Waarom zou ik voor TC Bloemendale kiezen?

Wij bieden u een levendige, familiale en warme club, waar beleving van tennis (spelplezier) centraal staat op en naast het veld. De ligging is rustig, zeer toegankelijk en de infrastructuur wordt tot in de puntjes onderhouden.

Wat is Start2Tennis ?

Heb je nog nooit getennist dan ben je voor € 65,00 lid. In het lidgeld zit er gratis 7,5 uur les inbegrepen. Daarin worden door de trainers de basisslagen aangeleerd, service, volley enz… zodat je tegen de zomer je al aardig kan uit de slag trekken.

Hoe reserveer is een plein?

Dit kan je via website van Tennis Vlaanderen of via de app die gratis kan downloaden. Voor enkel kan je één uur reserveren. Voor dubbel kan dat twee uur.

Reserveer een terrein Reserveer een terrein
Mijn partner/familie tennist niet. Mogen zij meekomen naar de activiteiten?

Uiteraard.

Waarom voor tennis kiezen?

Tennis is een leuke, afwisselende sport, die je solo of met een dubbelpartner kunt spelen. Ongeacht je niveau, leeftijd of stijl kan je altijd plezier beleven aan tennis. Tennis is ook een corona veilige sport. Tenslotte is tennis – zeker in onze club – ook een sociaal gebeuren na de tennismatch.

Ik twijfel. Hoe weet ik of tennis iets voor mij of mijn kids is.

Eenvoudig. Vraag een oefenles aan en één van onze trainers zal jou begeleiden en testen. Je beslist daarna of het iets voor je is.

Contacteer ons Contacteer ons
Waarom les volgen in TC Bloemendale?

Wij werken met ervaren trainers uit de club zelf, gegroepeerd in het collectief FUN2PLAY. Daardoor is een persoonlijke professionele aanpak mogelijk en maken zij je tegelijkertijd ook wegwijs in de club.

VOLG LESSEN VOLG LESSEN
Welke uitrusting heb ik nodig?

Een tennisracket (uiteraard), een tube ballen, sportkledij en tennisschoenen. Heb je concrete vragen over materiaal ? De trainers zullen jullie graag adviseren wat goed is.

Wat is Start2Tennis+?

Dit is de follow up lessenreeks van 7,5 uur (eveneens inbegrepen in het lidgeld) waarbij er verder gewerkt wordt rond techniek, tactiek, opbouw van punten enz…

Ik heb niet echt een vaste tennispartner. Hoe kan ik met spelers afspreken?

TC Bloemendale staat bekend om hun gastvrij onthaal. De trainers, bestuur en vrijwilligers zullen u graag enkele contactadressen doorspelen. Er is ook elke vrijdag vanaf 18.00 uur een dubbelavond waarbij je, zonder reserveren, afkomt en kan tennissen. Ideaal om mensen te leren kennen. Daarnaast is er een WhatsApp-groep waar je altijd een oproep kan doen om een medespeler te vinden.

Kan ik spelen met iemand die geen lid is?

Ja. Deze gast betaald € 5,00/uur. Je kan maximaal 6 keer per seizoen een gast uitnodigen.