EINDELIJK! Vanaf zondag 9 mei is de bar terug open! Terug tijd voor nog meer gezelligheid met de après-tennis (voor sommigen onder ons nog belangrijker dan het tennissen zelf!).
De bar opent op zijn gekende momenten, net zoals de afgelopen jaren:

  • Woensdag- en vrijdagavond vanaf 19u
  • Zondagvoormiddag van 10u tot 13u

Voor de uitbating van de bar doen we een warme oproep naar jullie, onze leden. De vrijwilligers van de groep ‘Bar en Evenementen’ en bestuursleden proberen zoveel mogelijk ter beschikking zijn om de bar te openen, maar we zijn er niet altijd. Op die momenten rekenen we op jullie om de bar te openen. Als er geen barverantwoordelijke is, kan de bar jammer genoeg niet openen. Miguel Teirlinck heeft ervoor gezorgd dat we een schitterende webpagina hebben waar jullie de shifts kunnen invullen (https://www.tennisbloemendale.be/clubbar/). Je hoeft enkel maar te registreren om dan via je account een shift in te vullen. Wij zullen jullie eeuwig dankbaar zijn als je shifts opnemen en voorzien daarom een kleine beloning voor de persoon die een shift opneemt 🙂
Wat wel veranderd is ten opzichte van vorig jaar, zijn de opgelegde maatregelen. Jammer genoeg. Maar wij hebben gezelligheid genoeg om dat de pret niet te laten bederven. Toch vragen wij om op volgende puntjes te letten:

  1. De bar mag enkel open op het terras. Niet binnen. Enkel de barverantwoordelijke mag binnenkomen.
  2. Draag steeds een mondmasker. Dit mag enkel af als je aan tafel zit. Wanneer je de tafel verlaat om bvb. naar het toilet te gaan, dan zet je het terug op.
  3. Per tafel mag je met maximaal 4 personen zitten, steeds op 1,5m afstand. Doorheen de avond is het niet de bedoeling om deze groepen van 4 te veranderen.
  4. Bediening gebeurt aan tafel. Niemand moet dus naar binnen om aan de toog te staan. Enkel wanneer je naar het toilet gaat, passeer je langs binnen met je mondmasker op.
  5. Dit is geen coronamaatregel, maar toch een belangrijke: op het einde van de avond, betaal alsjeblieft je rekening zodat er geen poef achterblijft. Vorige jaren bleven veel rekeningen onbetaald liggen. Dit wordt vanaf nu wekelijks gecontroleerd. Indien er onbetaalde rekeningen aanwezig zijn, zal er vriendelijk verzocht worden om deze te betalen 🙂

Wij vragen met klem om dit na te leven. Als wij inbreuken (herhaaldelijk) vaststellen, zullen wij genoodzaakt zien om de bar die avond te sluiten. Ook voor ons zou dit met veel pijn in het hart zijn.

Wij kijken er enorm naar uit om jullie opnieuw te verwelkomen voor een drankje!
Groetjes en tot op het plein (of het terras)