Dag leden,
2020 zullen we niet licht vergeten. Het corona virus heeft onze levens, maatschappij en sociaal bindweefsel danig op de proef gesteld. Ook voor onze club was het geen gemakkelijk jaar. Echter, met het enthousiasme van de vele leden en door in te spelen op wat volgens de corona regel mocht, hebben we toch een groot deel van het seizoen kunnen redden. Ook alle vrijwilligers willen we langs deze weg bedanken voor hun onmisbare hulp.
Wij willen vooral Cindy (Volcke) bedanken, die na vele jaren inzet als ijverig bestuurslid, nu een stapje terugzet. Haar enthousiasme en gedrevenheid, vooral rond het organiseren van de bar en evenementen, zullen we hard missen. Cindy, dikke merci en tot op het plein!

Welkom 2021!

Normaal hadden we nu onze nieuwjaarsreceptie moeten aankondigen, maar gelet op de corona maatregelen kan dit nu helaas niet doorgaan. Dus dit jaar geen receptie met wijn en kaas in de Kleine Beer met nieuwjaarswensen en de aankondiging van de snode plannen voor 2021. Jammer. Maar we hebben er iets op gevonden.
Onze traditionele nieuwjaarswensen vind je in een kort filmpje dat je kan bekijken op de volledige vernieuwde website. Een nieuw website? Ja. Miguel (Teirlinck) heeft met hart en ziel zich op dit project gestort en heeft de website omgebouwd tot een modern platform waar alle info over de club beschikbaar is en van waaruit de diverse sociale media wordt bereikt. Ga er eens rondneuzen. Het is de moeite en je zal beamen dat Miguel een meesterwerk afgeleverd heeft!

Kalender 2021

De activiteitenkalender kan je uiteraard ook vinden op de site. Het is een ambitieuze en zeer gevarieerde kalender, die wellicht soms door de corona maatregelen zal moeten aangepast worden. We hebben gekozen voor een mix van klassiekers en enkele nieuwtjes (kids tour, tienerdag, tennisstage, family day, enz…). We informeren jullie uiteraard tijdig wanneer de diverse events eraan komen… Het zal de moeite worden!

Word lid!

Eveneens traditioneel vragen we jullie om je abonnement te vernieuwen om in 2021 terug te kunnen profiteren van alle actie op en naast het plein. De typische Bloemendalesfeer krijg je er zomaar bij. Nog meer goed nieuws : we hebben – terug – het lidgeld kunnen behouden aan dezelfde tarieven als vorig jaar. Ondanks de grote investeringen (verlichting plein 3) hebben we het lidgeld niet verhoogd. Dit is grotendeels dankzij jullie geleverde (en te leveren…) vrijwilligerswerk waardoor we veel (hoge) kosten besparen. Interessant weetje: bijna alle mutualiteiten geven een tussenkomst in het lidgeld van een sportclub. Wij leveren – op uw vraag – daartoe een attest af dat u bij uw mutualiteit moet indienen. Voor volwassenen, STT+ en gezinsabonnementen is er een korting voor vroege betalers (betalen voor 31.01.2020)! Lidgeld vernieuwen kan op de site. Gelieve dit in te vullen om de registratie als lid te kunnen doen. Voor familieabonnementen : geef zeker de namen en rijksregisternummers op van de gezinsleden die onder het abonnement vallen. Betalen is op de gebruikelijke rekening BE20 1030 5464 8656. Je inschrijving is maar definitief na betaling.

Leer bij en blijf spelen!

Ook de prijzen voor de lessen zijn ongewijzigd. Er is opzettelijk gekozen voor een goed prijs/kwaliteit evenwicht. Inschrijven kan via site. Je kan er ook aangeven welke dagen en uren jij of de kids beschikbaar zijn om de lessen te volgen. De uitgebreide trainersgroep staat te popelen om jullie de passie van tennis bij te brengen.

De pleinen zijn nog steeds bespeelbaar. We blijven ze zo lang mogelijk goed houden voor de “die hards”.

Reminder: wie wenst bij t.c. Bloemendale interclub te spelen in 2021 en vroeger voor andere club interclub speelde, moet tegen uiterlijk 15/01 zijn of haar transfer doen. Dit kan via de website van tennisvlaanderen (Elektronisch via www.tennisvlaanderen.be > “spelersdashboard” (eerst inloggen) > Blokje “Interclub”, tabblad “Transfer”). Niet vergeten !

Onze boodschap is wat noodgedwongen iets afstandelijker dan anders, maar zeker niet minder gemeend en hartelijk. We hopen jullie allemaal binnenkort terug te zien op het plein en samen 2021 te beleven !
Onze troeven blijven :

  • 3 goed onderhouden gravelpleinen met verlichting in een groene kindvriendelijke omgeving (bargepark) met ruime parking
  • vele gevarieerde activiteiten
  • speelmogelijkheid voor alle niveaus
  • mogelijkheid voor louter recreatief of competitief tennis
  • lessen voor alle leeftijden en niveau aan schappelijk tarieven
  • corona veilige sport bij naleving van simpele hygiënemaatregelen
  • modern clubhuis en terras
  • typische “Bloemendale”sfeer waar iedereen welkom is
  • familiale club

Tot binnenkort.
het bestuur