Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Bloemendalecup Dubbel

4 augustus tot 29 augustus

Wij nodigen IEDEREEN uit om deel te nemen aan ons clubkampioenschap “Bloemendale Cup Dubbel”.

 • Waarom deelnemen ?
  Om eens je sportief te meten met anderen, maar vooral om nieuwe spelers te leren kennen en (tennis)plezier te hebben. Achteraf kan mogelijks al op het terras even nagekaart worden rond een drankje (als de dan geldende maatregelen het toelaten).

Wanneer loopt het tornooi ?
De trekking gebeurt op 1 augustus om 19.00 uur. De matchen starten vanaf 4 augustus en eindigen met de finales op 28 augustus om 19.30 uur. Op 28 augustus immers ook de familiedag. Als de corona maatregelen het toelaten voorzien we uiteraard in omkadering voor de ouders, spelertjes, finalisten en supporters met ook het natje en het bijpassende droogje.

 • Waar wordt er gespeeld?
  In de club. We plannen geen matchen indoor bij regenweer.
 • Hoe verloopt het tornooi?
  De laatste 2 of 3 spelen dan eveneens een eindronde (feniksronde) met onmiddellijke uitschakeling tot een finale. Dus : als je deelneemt ben je gegarandeerd van minstens 4 matchen. Je zal mogelijks één match tegen hoger geklasseerde moeten spelen, maar de andere 3 matchen zijn tegen spelers van je niveau.
 • Hoe weet ik wanneer ik moet spelen?
  Bij je inschrijving vul je je persoonlijke beschikbaarheid in. De computer zoekt dan je eerste beschikbare datum van jou en je tegenstander. Wij sturen een mail met je planning met vraag te bevestigen. Op de website van tennisvlaanderen (waar je jezelf ingeschreven hebt) kan je ook 24/7 alle resultaten en geplande matchen consulteren. Tip : download de app, zodat je ook mobiel volledig mee bent!

 

 • Hoe schrijf ik me in?
  Klik hier.
  Of volg dit stappenplan:
  Ga naar de website van Tennisvlaanderen en klik bovenaan recht op “club”. Bij “Clubnummer” vul je “2043” in.
  Zo kom je bij TC Bloemendale en klik op de clubnaam. Dan kom je op de pagina van TC Bloemendale en je scrolt naar beneden naar “tornooien”. Daar klik je op “clubtornooien” en kom je op de pagina waar je “Bloemendale Cup dubbel” kunt aanklikken. Dan krijg je een lijst van de verschillende reeksen en je kan de gewenste reeks aanklikken. Dan volg je de stappen  om in te schrijven. Je krijgt een mail om je inschrijving te bevestigen. Je kan je nu tot en met 13 mei inschrijven.
 • Wat kost het?
  Niets.
 • Wat brengt het op?
  Eeuwige roem, een geschenk voor de finalisten en een trofee. Helaas geen dollars. Ook geen WTA of ATP-punten, mogelijks wel pinten.

Gegevens

Begin:
4 augustus
Einde:
29 augustus
Evenement Categorie:

Locatie

Tennisterreinen TC Bloemendale
Bargelaan,12
Beernem, West-Vlaanderen 8730 Belgium
+ Google Maps